Termeni și condiții

Siteul www.fortanationala.org este proprietatea PARTIDULUI FORTA NATIONALA, cu sediul in Sos. Vergului, nr. 65, Sector 2, București, Cod de Identificare Fiscală 6282328, cont bancar RO35BTRLRONCRT0481747102 deschis la BANCA TRANSILVANIA, email secretariat@fortanationala.org (denumită în continuare FN).

Utilizarea site-ului www.fortanationala.org (denumit în continuare “site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare “Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Utilizarea site-ului

Sunteți bineveniți să utilizați acest site în conformitate cu prezentele termene și condiții și puteți accesa informații de pe acest site pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.

Nu aveți permisiunea:

 • de a stabili un link între acest website și orice alt site, sau de a încadra orice parte a acestui site fără acordul nostru prealabil
 • de a realiza acțiuni de hacking
 • de a utiliza acest site pentru a transmite viruși informatici
 • de a utiliza acest site în scopuri ilegale
 • de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website
 • de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe site.

FN nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Formular de contact

Siteul www.fortanationala.org nu practică activități specifice comerțului electronic. Siteul www.fortanationala.org oferă posibilitatea trimiterii unui mesaj către administratorul siteului prin completarea si trimiterea unui formular de contact online.

Siteul www.fortanationala.org nu procesează date cu caracter personal sau informații confidențiale decât pentru trimiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact.

Interzicerea accesului

În condițiile în care încălcați aceste termene sau politica noastră privind protecția datelor personale, FN își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site, fără o notificare prealabilă.

Modificări asupra site-ului

FN își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, fără un avertisment prealabil.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Nu declarăm și nu garantăm:

 • acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website;
 • disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi;

Descrierea serviciilor

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.fortanationala.org oferă Utilizatorilor informaţii şi documente specifice referitoare la activitatea derulată, dobândirea calității de Membri, plata cotizației online etc.

Plata cotizațiilor și cardurile acceptate pentru plata online

Plata cotizațiilor se poate face prin urmatoarele modalități

 • la sediul FN
 • prin ordin de plată, cu notificarea secretariatului
 • prin plată online, pe site – tranzacții în siguranță, procesate de EuPlatesc.

Cardurile acceptate pentru plățile online sunt VISA și MASTERCARD.

Politica de livrare a serviciilor

FN nu livreaza servicii membrilor sai. Operatiunile se fac prin secretariat.

Politica de retur / anulare

Pe acest site, membrii FN au posibilitatea de a plati online taxa aferenta de membru. In eventualitatea in care doriti anularea sau restituirea unei taxe platite online, puteti lua legatura cu noi la coordonate prezentate in pagina de contact pentru a stabili pasii urmatori. Anularea unor tranzactii online se poate face numai cu aprobarea FN.

Politica de confidențialitate

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către FN și a altor părți implicate, în concordanță cu termenenele și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate și protecția datelor personale a FN, care se regăsește pe site.

Dacă aveti întrebări în legătură cu termenele și condițiile sau politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în pagina Contact.

Prezenta informare reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Informatii privind siguranta datelor clientilor

Toate informatiile sunt protejate si in siguranta, accesul la acestea fiind permis numai persoanelor desemnate de catre FN, si doar in scopul raspunderii sau rezolvarii cererilor primite.

Informarea completă și corectă a persoanelor vizate

LEGEA Nr. 190/2018 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

LEGEA 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și combaterii infracțiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: https://www.dataprotection.ro/ 

Legături la alte site-uri

Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în ceea ce priveşte conţinutul. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Încheierea acordului

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului.

În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.