Plata cotizatie membrilor

Cotizație membrii

Fiecare membru are obligația de a plăti cotizația lunară, stabilită de forurile de conducere, valabilă la data plații pentru funcția deținută de respectivul membru, și că, în situația neachitării cotizației pentru o perioadă de 3 luni, calitatea de membru este suspendată până la achitarea integrala a restanțelor. În cazul neachitării cotizației pentru o perioada mai mare de 6 luni, persoana în cauză își pierde calitatea de membru și nu se mai poate reînscrie în partid decât după trecerea unei perioade de 1 an (12 luni) de la data pierderii calității de membru.

Cotizație lunară pentru statutul de membru: Completează formularul de mai jos și plătește cotizația.

Cum plătesc?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

– Dacă alegeți opțiunea “LUNAR”,  plata se va efectua automat, în funcție de perioada și suma alese de dvs.

 

320x100_banner_ep

Plata cotizației online